.

.

New
SUERTE Vazdušna Ključ Trubu Žute Brass je Tijelo Trubu Horna u pet Centi Vrijedno Površinu sa Kutiju Trubu Instrumentos Musicais Profissionais

SUERTE Vazdušna Ključ Trubu Žute Brass je Tijelo Trubu Horna u pet Centi Vrijedno Površinu sa Kutiju Trubu Instrumentos Musicais Profissionais

KM 278.00
KM 292.50

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

Ključ : Vazdušna Dosadni : 12.4 mm Bell : 210mm žute bras Podešavanja cijev : Žute bras Leadpipe : Žute bras Završiti : Novčić ovaj Paket : Kutija Dobrodosli da podele igrali video sa nama!Ti ćeš dobiti 30% popusta na sljedeći red. Tvoj logo je prihvatljivo!
1.Duvački,bras instrumente će biti poslao u između 15 i 25 dana nakon uplate;Bubanj,toliko kao instrumente će biti poslao u 30-45 dana nakon uplate;Druge instrumente će biti poslao u normalnu nakon uplate.
2.Svaki paket će biti pažljivo pakuje da osigura naše mušterije može dobiti svoj paket netaknuta.
3.Molim te pregledati proizvod kad dostava!Ako ima ikakve štete na instrumentima,molim te pitati expressman da izda "Izvještaj o Šteti"i odbiti paket.Ćemo pripremiti nove instrumente nakon receving "izvještaj o šteti" dokument. Cijena proizvod ne sadrži uvoz tarifa. 1.Iz Kine smo podršku različite vrste isporuka metode kao AE_Standard,HITNA pomoć,E_EMS,CPAP itd. 2.Naših mušterija koji žive tamo, tako da će biti brzo i mnogo skuplje za isporuku. 1.Ako niste zadovoljni sa naših proizvoda i usluge,molim vas, dajte nam 5 zvjezdica.Vaša pomoć je vrlo važno za nas. 2. Ako niste zadovoljni sa naše usluge ili neka druga pitanja,kontaktirajte nas i dati povratne informacije. 1.Imamo prodavnice u UK i Rusija što može biti zadužen za popravku posao i zamijeniti dodatke. 2.Normalne oštećene delove(ne zbog ljudska greška) u garancija period bi trebalo da bude prekriveno slobodan zamjenu za naš lokalni u UK i Rusiji.Naše mušterije iz drugih zemalja,mi ćemo brod zamjenu da si direktno. Godinu dana pošto je naređenja stavljanje.

U svojstva

:
Lak, pet Centi vrijedno, Srebrni auto,
:
SUERTE
Tijelo Materijal:
Žuti Bras
Ton:
Bb
Pisiton Materijal:
Žuti Bras
:
N4N
Površinu Materijal:
Pet centi vrijedno
ključ:
Bb
Bell DIA:
210mm žute bras
dosadan:
12.4 mm
Leadpipe:
Žuti Bras
podešavanja cijev:
Žuti Bras
Završi:
Pet centi vrijedno
Slučaj:
Kutija
is_customized:
Yes
Obnovljeno

Najbolji prijedlozi u kategoriji